CIRC

l'Ateneu Popular 9Barris presenta CIRC D'HIVERN. Circ a Casa.

El projecte Circ d’Hivern va sorgir l’any 1996 amb la intenció de fomentar la creació de companyies estables professionals relacionades amb el circ i d’oferir propostes inèdites i de qualitat adreçades a tot tipus de públic a través d’una convocatòria pública.

Durant aquests dies anirem pujant al web espectacles de circ  per a tots els públics produïts per l’Ateneu.

Trobareu més informació en aquest enllaç : https://ateneu9b.net/noticies/confinament

NU, 23è CIRC D’HIVERN.

Avui seguim amb Nu, un espectacle que parla amb senzillesa i transparència de les relacions humanes i de com aquests es interactuen amb els objectes. El contacte dels cossos amb aquests objectes crearà situacions absurdes plenes de màgia, poesia i un humor ple de tendresa.

Dirigit per Quim Girón i amb Xavi Sánchez, Anna Aro, Ingrid Esperanza i Wanja Kahlert.

INVISIBLES, 21è CIRC D’HIVERN. 

Invisibles, el 21è Circ d’Hivern, un espectacle que va omplir TOTES les funcions.
Amb Blai Juanet, Griselda Juncà, Jordi Serra, Marc Sastre, Tomeu Amer i Deborah Cobos. Dirigit per Joan Ramon Graell i Joan Arqué.
Que el confinament no acabi amb el circ.

“No sé ben bé què és la fugida, però si em poso a recordar d’on vinc, m’adono que no sempre he estat jo… No m’avorreixo tant i ja no m’agrada jugar a pilota. La meva història és plena de canvis a vegades decidits i a vegades provocats, suposo que com la de tots… Ara que ja he viatjat per tot el món, que ja he creuat deserts, mars i muntanyes, ara que tinc quatre anys i ja sóc gran, us ho explicaré tot tal com m’agrada que m’ho expliquin, com un conte.”

GARBUIX, 20è CIRC D’HIVERN

Estrenem a la pantalla Garbuix, 20è Circ d’Hivern, dirigit per Guillem Albà i Alberto Feliciate, i amb música de Clara Peya.
Amb Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín a sobre l’escenari.

Diversió i poesia. Cinc dones, cinc països, molts idiomes. Rialles i més rialles. Una bicicleta, un pal, verticals, trapezi i pallasses i …. hòstia, un ós? Passar-ho bé, nosaltres, vosaltres, nens, adults i avis. Cap història. Només energia. ¡Joc i més joc! Gaudiu.

Garbuix és un dels Circs d’Hivern que més ha viatjat, ha visitat Anglaterra, Hongria, Grècia… Un espectacle que encara mantenim en gira.

F.I.R.A, 19è CIRC D’HIVERN

F.I.R.A (fenòmens inversemblants rescatats de l’anonimat) és el 19è Circ d’Hivern. Acròbates que busquen la ingravidesa promesa pels sospirs, siluetes amb voluntat de transformar-se en monstres davant i darrere del mirall, la nena més vella del món ens presenta la seva cabellera on es gronxen els records, l’encantadora de notes i de cors xiuxiueja melodies a cau d’orella dels intrèpids. Amb Adrià Cordoncillo, Fernando Melki, Mari Paz Arango Quiceno, Maria Villate López, Edurne
Arizu, Frederic Filiatre i Anhalou Serre. Dirigit per Jordi Aspa.