Política de privadesa

ASSOCIACIÓ XARXA D’ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE MARTORELL, és una associació inscrita el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 17453  i amb CIF G-60931938.

Aquesta web (https://laxarxamartorell.amartorell.com) està allotjada en el portal d’entitats aMartorell.com, gestionat per aTotArreu.com.

Responsable de la web :

Associació Xarxa d’espectacle Infantil i Juvenil de Martorell. (Centre Cultural de Martorell, Plaça de les Cultures s/n, 08760 Martorell)
 Email de contacte: laxarxa@laxarxamartorell.cat

Protecció de dades personals :

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Identitat:   ASSOCIACIO XARXA D’ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE MARTORELL.  CIF:G60931938
Adreça:  AUDITORI DEL CENTRE CULTURAL (PL. CULTURES S/N).                                 Codi postal:  08760.    Població  :   MARTORELL
 
Correu electrònic:    laxarxa@laxarxamartorell.cat
 

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A La Xarxa Martorell tractem la informació que ens facilita amb la finalitat enviar-vos periòdicament un correu electrònic amb informació sobre les nostres activitats i sobre altres activitats que recomanem relacionades amb el teatre familiar i la educació.
Durant quant de temps conservarem les seves dades personals?
Les dades que vostè ens ha facilitat les conservarem fins que vostè decideixi donar-se de baixa del servei informació per correu electrònic.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de les seves dades personals és el seu consentiment per enviar-li periòdicament informació per correu electrònic.
 

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Encarregats de tractament fora de la UE acollits a la “Privacy Shield” (Mailchimp i Google Drive). No es cediran les seves dades a tercers llevat obligació legal.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a La Xarxa Martorell estem tractant dades personals de la seva titularitat.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no resultin necessàries per a les finalitats per a les que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-s’hi al tractament de les seves dades. La Xarxa Martorell deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims i imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Pot adreçar la seva consulta o petició al següent mail: laxarxa@laxarxamartorell.cat

Limitació de la responsabilitat :

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

Ús de MailChimp

La llista de subscripció a través de correu electrònic serà emmagatzemada en el proveïdor de serveis d’email màrqueting Mailchimp, la política de privacitat del qual pot trobar en aquest enllaç :  http://mailchimp.com/legal/privacy/

MailChimp es troba adherida al protocol Privacy Shield  (podeu consultar https://mailchimp.com/es/help/about-mailchimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr/) , mecanisme mitjançant es compromet a complir amb uns requisits de seguretat exigits per la legislació europea respecte al tractament de dades de caràcter personal.

Per tant, en donar-se d’alta en SUBSCRIPTORS LLISTA DE LA XARXA MARTORELL, vostè comprèn i accepta expressament que les seves dades poden ser transferides als servidors de Mailchimp als Estats Units per al seu emmagatzematge i per tal que L’Associació Xarxa d’espectacle pugui oferir els seus serveis de forma adequada.

Com a mecanisme addicional l’usuari també podrà exercitar els seus drets de cancel·lació en cada recepció d’un correu electrònic fent click en els enllaços que trobarà al final del correu per tal de donar-se de baixa de la llista de subscripció.

Avís legal de Google Analytics :

L’informem que aquest lloc mesura el trànsit amb les solucions de Google Analytics. Aquestes solucions poden utilitzar cookies o web Beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de Google Analytics a: http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html