ENTRADES

Les entrades als nostres espectacles només per internet.

cliqueu en aquest enllaç per accedir al portal de treure abonaments i entrades

Només trobareu les entrades i els abonaments en aquest portal d’Internet. No obrim taquilla abans de l’espectacle.

COVID19 : Si per quarantena domiciliaria o restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle us retornarem l’import proporcional de l’abonament o l’import de l’entrada. Si per restriccions d’aforament no es pot fer l’espectacle en la data prevista, es buscarà una nova data.

Per la normativa covid-19 estem obligats a demanar-vos el número de telèfon i correu electrònic. Si ens autoritzeu a fer servir aquestes dades, us podrem enviar informació dels nostres espectacles directament. Sempre us podreu donar de baixa fen servir un enllaç del mateix correu electrònic.

ABONAMENTS abril i maig2022 (edició limitada)

L’ABONAMENT és per a 2 espectacles al preu únic, per infants (a partir de 3 anys) i adults, de 8€. El preu de l’entrada per a cada espectacle (amb abonament) surt per 4€. El preu únic de l’entrada general (sense abonament) per infants (a partir de 3 anys) i adults es de 7€.

Al comprar l’abonament rebreu un correu electrònic amb un codi per treure les entrades (aquest enviament no és automàtic, pot trigar unes hores). Aquest codi us servirà per treure l’entrada de tots els espectacles (el mateix codi per cada espectacle). Per entrar el codi teniu que seleccionar l’opció DESCOMPTE D’ABONAMENT LA XARXA. (cada codi permet reservar 1 plaça per cadascun dels espectacles inclosos a l’abonament)

— o —

Us demanem també una atenció especial al PROTOCOL DE PREVENCIÓ que us expliquem a continuació. Que la cultura sigui segura també depèn de nosaltres.

PROTOCOL PREVENCIÓ COVID-19

A continuació es detalla el protocol pel que fa a la prevenció amb motiu de la Covid-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin a propostes escèniques a Martorell.

L’Ajuntament, seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

  • Desinfecció diària de tots els espais.
  • A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
  • L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
  • Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa del Festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
  • En l’espai d’exhibició s’habilitaran vies accés i la  sortida  es farà esglaonada per fileres i seguint les indicacions dels acomodadors i  personal de sala.

MESURES INDIVIDUALS:

  • Recorda que a tots el espais del festival cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1.5 metres.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en espais públics.

ENTRADES I DOCUMENTS:

  • Caldrà arribar als espais de representació amb prou antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si penses que pots tenir símptomes de la Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.