ENTRADES

Les entrades als nostres espectacles només per internet.

CLIQUEU EN AQUEST ENLLAÇ PER ACCEDIR AL PORTAL PER ADQUIRIR ABONAMENTS I ENTRADES

Només trobareu les entrades i els abonaments en aquest portal d’Internet. No obrim taquilla abans de l’espectacle.

COVID19 : Si per quarantena domiciliària o restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle us retornarem l’import proporcional de l’abonament o l’import de l’entrada. Si per restriccions d’aforament no es pot fer l’espectacle en la data prevista, es buscarà una nova data.

Per la normativa covid-19 estem obligats a demanar-vos el número de telèfon i correu electrònic. Si ens autoritzeu a fer servir aquestes dades, us podrem enviar informació dels nostres espectacles directament. Sempre us podreu donar de baixa fen servir un enllaç del mateix correu electrònic.

ABONAMENT 2n semestre 2022 (edició limitada)

L’ABONAMENT és per a 3 espectacles al preu únic, per infants (a partir de 3 anys) i adults, de 12€. El preu de l’entrada per a cada espectacle (amb abonament) surt per 4€. El preu únic de l’entrada general (sense abonament) per infants (a partir de 3 anys) i adults es de 7€.

Al comprar l’abonament rebreu un correu electrònic amb un codi per treure les entrades (aquest enviament no és automàtic, pot trigar unes hores). Aquest codi us servirà per treure l’entrada de tots els espectacles (el mateix codi per cada espectacle). Per entrar el codi heu de seleccionar l’opció DESCOMPTE D’ABONAMENT LA XARXA. (cada codi permet reservar 1 plaça per cadascun dels espectacles inclosos a l’abonament)

CLIQUEU EN AQUEST ENLLAÇ PER ADQUIRIR ELS ABONAMENTS

— o —