El Princep Totilau presenta EL LLOP FEROTGE!

Presentació

“El llop ferotge” és un espectacle d’actors, titelles i màscares adreçat a infants d’entre tres i vuit anys, que tant pot ser representat a l’aire lliure com en un teatre.

De què va?

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

El paper de les mares

Donarem veu als testimonis més importants dels tres delictes del llop ferotge: les mares. Pujaran a declarar la mare de les set cabretes, la mare de la Caputxeta i la mare dels tres porquets.

Tres contes populars

La causa contra el llop ferotge és molt llarga, però en aquest judici explicarem els seus tres casos més importants: les set cabretes, la Caputxeta vermella i els tres porquets.

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. D’altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop: la convivència entre la gana i l’abundància, la justícia convertida en espectacle, el paper de les mares a l’actualitat, la moda dels ecologistes i les noves “espiritualitats”… I moltes altres coses, tractades amb humor per tal d’obrir un debat amb els espectadors.

INFORMACIONS IMPORTANTS :

  • Les entrades només es podran comprar per internet a la nostra web.
  • Tota la informació sobre les mesures de seguretat i la compra d’entrades en l’enllaç que trobareu a continuació.
  • Aprofiteu l’ABONAMENT TARDOR 2020 (6€ per 2 espectacles únic per infants i adults).

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER ANAR A LA PÀGINA DE COMPRAR ELS ABONAMENTS I LES ENTRADES

Més informació en aquest enllaç : http://www.elprinceptotilau.cat

Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.