LA TRESCA I LA VERDESCA presenta A QUANT VA LA MEL?

Espectacle de carrer – ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA

DIUMENGE 16 de JUNY 2024 a les 11h.

FESTA DE LA MÚSICA 2024


La Tresca ha inventat jocs i cançons, ha remenat el llegat tradicional de la nostra i d’altres cultures i de tot plegat en surt A quant va la mel? Un espectacle participatiu de jocs i música en directe adreçat a tots els públics. 

L’espectacle A quant va la mel?, suposa una nova forma d’entendre el joc com a eina d’animació. Els jocs que formen el repertori han estat seleccionats per la seva vinculació directa amb la tradició, ja sigui amb l’estructura de les cançons o amb l’ús de determinats elements, i per fer que el públic ocupi tot l’espai creant grups espontanis de jugadors de totes les edats.

La comunicació entre els participants, el record de diferents formes de jugar i la sorpresa són presents al llarg de tot l’espectacle, ja que els diàlegs, les cançons o els objectes que omplen la plaça són el fil conductor dels diferents jocs.

I, al sortir de l’espectacle, qui ha jugat marxa ple de jocs i melodies tradicionals, i amb la mirada de qui reconeix en cada lloc i en cada objecte una nova oportunitat de jugar.


Espectacle de carrer – ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA


Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.