SOTABOSC. La vida sota els arbres.

El bosc és un lloc de gran meravella on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. És un lloc de pertinença. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, observar, olorar i a sentir la màgia del bosc viu.

Creació músico-teatral adreçada a infants a partir d’1 any. És una invitació a reconnectar amb la natura a través de l’escolta i el joc i a sentir que pertanyem a ella.

La companyia Inspira Teatre va ser creada al 2011 per Esther Westermeyer, músic, actriu i docent. Ella, juntament amb un equip d’artistes i tècnics molt talentosos proposen espectacles basats en les arts del ritme i la veu, que siguin propers i sempre intentant practicar la doble mirada: “una cap a la nostra ànima i l’altra cap a l’exterior, cap al món, per tenir molt en compte amb qui ens estem comunicant”.

El projecte

Sotabosc és una creació músico-teatral destinada a un públic molt jove, a partir d’1 any.

Els infants van acompanyats per les seves famílies, naturalment, i és per això que l’espectacle té, des de la senzillesa, diferents capes de lectura perquè tothom en pugui gaudir.

El joc de veus, segell indiscutible de la companyia, hi és totalment present.

És un espectacle molt suggerent, ple de diferents textures que estimula la creativitat de l’espectador. Dona idees obertes als infants perquè després puguin aplicar en el seu joc, especialment en entorns naturals.

L’espectacle vol connectar la cultura amb la natura del nostre entorn, amb els nostres boscos. La natura és casa nostra, és on pertanyem. Només coneixent la natura, sentint que formem part d’ella, la podem estimar i tenir-ne cura.

La música

L’espectacle pren els sons orgànics dels nostres boscos com a punt de partida per a la omposició musical i l’espai sonor (passes, fulles, vent, insectes, animalons, rierols, pedres, pluja, troncs, ocells, llavors,…).

La música s’ha anat composant alhora que es creava l’espectacle, aconseguint així una integració total, un tot indissoluble amb els moviments, les mirades i les intencions. Està feta a partir de sons naturals o inspirats per l’entorn natural, alguns en directe i d’altres enregistrats i reelaborats.

La banda sonora recorre tot l’espectacle amb músiques diverses, cuidades, ben treballades i que alhora arriben com a una unitat perquè la compositora, Viv Manning, deixa la seva empremta en cadascuna d’elles.

Mira al teu voltant, escolta el dia

Ara camina pel camí,
Ara escolta el dia,
Tot el coneixement és clar si el volem sentir
Ara escolta el dia
Plantes i criatures, la natura ensenya com
el paradís és aquí i ara
No hi ha temps a perdre
És la nostra oportunitat de ser, ara
Vivint i respirant
Som un sol amb la natura
Part del paradísRecomanat a partir d’1 any.

Duració 35 min + 10 min. d’interacció. 2 sessions (17 h i 18.15 h)

PREU ÚNIC INFANTS I ADULTS: 5 €


Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.