VIU EL TEATRE presenta PINTAMÚSICA (espectacle per NADONS)

Estem molt contents de poder presentar-vos una novetat!!!
La Xarxa Martorell s’estrena amb un espectacle dirigit a nadons, fins ara tots els nostres espectacles estaven destinats a infants més grans, però aquest any hem decidit apostar per un altre públic, ja que considerem molt important el contacte amb els escenaris des de ben petits.
És per això que us portem aquesta experiència sensorial, on acompanyats de música en directe anirem a poc a poc a través del joc i la interacció, veure i escoltar, farem un viatge al llarg de les estacions de l’any.
Aquest espectacle està pensat per a infants de 0-4 anys, és per això que la duració és curteta 35 minuts. Obrim dues sessions una a les 17 hores i una a les 18 h.
Normalment, els infants de menys de tres anys no paguen, en aquest cas, com és un espectacle dirigit a aquesta franja, hem intentat que sigui un preu que s’adapti a tots. El preu són 5 € per entrada.
Us esperem el dia 28 al Progrés de Martorell.

Experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant. 

Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquest viatge compartit a través de les estacions de l’any. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre “Naixement del dia” de Joan Miró. Això és Pintamúsica: una aventura sensorial per escoltar, mirar, interaccionar i jugar!


Recomanat 0-4 anys

Duració 35 min. 2 sessions (17 h i 18 h)

PREU ÚNIC INFANTS I ADULTS: 5 €

Al final de la pàgina trobareu un enllaç per baixar-vos el dossier de l’espectacle.


Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.