Campanya: Si vas a 1r, VINE AL TEATRE!

CAMPANYA: SI VAS A 1r, VINE AL TEATRE: Abonament gratuït pels alumnes de 1er de Primària de les escoles de Martorell i un adult acompanyant. Per participar-hi cal omplir el formulari de subscripció indicant nom i cognoms de l’infant i l’escola on fa el curs de 1er. Uns dies després rebreu per correu els codis de l’abonament. Per limitacions en l’aforament aquesta campanya serà vàlida per a les 100 primeres sol·licituds. Obrirem la inscripció el diumenge 15 de gener i la tancarem el diumenge 5 de febrer. Per aclariments contacteu amb: xarxamartorell@gmail.com


L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN.

MIRANIUS és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

MIRANIUS és un espectacle musical il·lustrat. Les cançons en directe expliquen la història, acompanyades per una escenografia i uns titelles que recorden una gran àlbum il·lustrat.

Premi Xarxa Alcover. Mostra d’Igualada 2022.

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:


L’IMPORTÀNCIA DE DONAR VALOR A LES PETITES COSES DEL DIA A DIA, PARAR, RESPIRAR, MIRAR-NOS ALS ULLS I ESCOLTAR-NOS.

El protagonista de la nostra història viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim.

SOTA SOLA és un espectacle de sala de format mitjà, sense paraules i per a tots els públics, que juga amb el llenguatge visual combinant un titella, objectes, música i projeccions.

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:


A VEGADES, LES HISTÒRIES DELS CONTES SÓN DE MENTIDA, PERÒ MENTIDES QUE EXPLIQUEN MOLTES VERITATS. 

UN VESTIT NOU PER A L’EMPERADOR és la més divertida i esbojarrada versió d’un dels clàssics més actuals de Hans Christian Andersen.

Us convidem a compartir el repte de “despullar” un actor. Posar damunt de l’escenari la hipocresia de la nostra societat i la mentida…. contraposant-hi la sinceritat de la infantesa.

 

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.