Centre de Titelles de Lleida presenta GÚLLIVER AL PAÍS DE LIL.LIPUT

Un somni o una aventura?

Gúlliver, infant encara, somnia sempre en fer-se a la mar i esdevenir capità de goleta. En créixer, podrà viure la seva primera aventura que el durà a naufragar i caure presoner dels pobladors de Lil.liput. En aquell món, Gúlliver és talment un gegant i els lil•liputencs estan ben esporuguits. Ell, però, se’n guanya la confiança i l’amistat fins el punt d’esdevenir l’heroi del poble. Ell és qui, d’un cop per sempre, foragita les disputes i les guerres entre Lil.liput i Belfuscú i propicia l’esperit de concòrdia i de cooperació d’ambdós pobles

Els titelles, les ombres i les cançons són els principals elements d’aquesta narrativa dramàtica.
Gúlliver és el 3r muntatge de petit format produït pel Centre i adreçat als més menuts.

Podeu treure les entrades al preu únic de 6€ en aquesta mateixa web.

Encara podeu aprofitar l’abonament per tota la temporada que surt al preu únic de 12€ (abans de començar la temporada son 4 espectacles a 3€, ara amb la temporada començada son 3 espectacles a 4€ cadascun)

COM FUNCIONEN ELS ABONAMENTS :

  • Us podeu treure l’ABONAMENT 2021 al portal d’entrades de l’ajuntament de Martorell. Podeu accedir-hi directament amb l’enllaç que trobareu al final d’aquesta pàgina.
  • Les entrades i els abonaments només es podran treure per internet en aquest portal.
  • L’ABONAMENT es per 4 espectacles al preu únic per infants (a partir de 3 anys) i adults de 12€. Abans de començar la temporada el preu de l’entrada per cada espectacle surt per 3€. Ara surt a 4€ pels 3 espectacles.
  • Al comprar l’ABONAMENT rebreu un correu electrònic amb uns codis per treure les entrades de cada espectacle.
  • Quan tingueu els codis ja podreu treure les entrades numerades de cada espectacle.
  • COVID19 : Si per restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle us retornarem l’import de l’entrada. Si per restriccions d’aforament no es pot fer l’espectacle en la data prevista, es buscarà una nova data.
  • L’espai previst per aquests espectacles, la Nau#2 de Ca N’Oliveras, ens permet garantir totes les mesures de seguretat sanitàries.

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER TREURE ELS ABONAMENTS I LES ENTRADES

Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.