LA TAL presenta ITALIANO GRAN HOTEL

Qui renta els milers de llençols dels hotels?

A l’últim soterrani del ITALIANO GRAND HOTEL està la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. 

Des de 1986 La Companyia LA TAL ha evolucionat del pallasso clàssic fins a un univers propi fruit de una profunda revisió sobre el mon del CLOWN. La seva contundent estètica és marca pròpia de la companyia. Crea espectacles de teatre de Sala i carrer per tots els públics i han representat en escenaris i festivals de tot el món.

ITALIANO GRAN HOTEL es el primer espectacle de la temporada 2021.

Podeu treure les entrades al preu únic de 6€ en aquesta mateixa web. També podeu aprofitar l’abonament per tota la temporada que surt al preu únic de 12€ (4 espectacles a 3€ cadascun)

COM FUNCIONEN ELS ABONAMENTS :

  • Us podeu treure l’ABONAMENT 2021 al portal d’entrades de l’ajuntament de Martorell. Podeu accedir-hi directament amb l’enllaç que trobareu al final d’aquesta pàgina.
  • Les entrades i els abonaments només es podran treure per internet en aquest portal.
  • L’ABONAMENT es per 4 espectacles al preu únic per infants (a partir de 3 anys) i adults de 12€. El preu de l’entrada per cada espectacle surt per 3€.
  • Al comprar l’ABONAMENT rebreu un correu electrònic amb uns codis per treure les entrades de cada espectacle.
  • Quan tingueu els codis ja podreu treure les entrades numerades de cada espectacle.
  • COVID19 : Si per restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle us retornarem l’import de l’entrada. Si per restriccions d’aforament no es pot fer l’espectacle en la data prevista, es buscarà una nova data.
  • L’espai previst per aquests espectacles, la Nau#2 de Ca N’Oliveras, ens permet garantir totes les mesures de seguretat sanitàries.

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER TREURE ELS ABONAMENTS I LES ENTRADES

Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.